TERMES D’ÚS I POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació es fa constar:

 

DADES IDENTIFICATIVES

El titular del/s domini/s web és Núria Jiménez Bargalló (des d’ara EL PATI GRÀFIC), amb domicili a Molins de Rei, c/ Menéndez Pelayo 18, 4rt 4a, amb N.I.F.: 38148055W. Correu electrònic de contacte: nuria@elpatigrafic.com

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

La finalitat d’aquesta pàgina web és donar a conèixer i mostrar un petit mostrari de treballs, serveis i idees de EL PATI GRÀFIC. El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.elpatigrafic.com

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre EL PATI GRÀFIC amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb EL PATI GRÀFIC.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic, imatges i il·lustracions són titularitat de EL PATI GRÀFIC i, per tant, en queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar ni encara citant les fonts, excepte consentiment exprés de EL PATI GRÀFIC.

L’usuari que desitgi establir un enllaç al seu lloc web al lloc web d’EL PATI GRÀFIC no realitzarà un ús il·legal o contrari a la bona fe de les informacions posades a disposició en el referit lloc web.

 

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

EL PATI GRÀFIC es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

EL PATI GRÀFIC no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de EL PATI GRÀFIC. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de EL PATI GRÀFIC té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos. EL PATI GRÀFIC no garanteix el correcte funcionament dels links o hiperenllaços que es puguin incloure en els continguts del lloc web.

 

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals, us informem que les dades personals que ens facilitis (nom i e-mail) seran incorporades a un fitxer propietat de EL PATI GRÀFIC, amb la finalitat de contactar o bé tenir-te puntualment informat/da a través del correu electrònic i/o qualsevol altre mitjà sobre informació que pugui resultar del teu interès. EL PATI GRÀFIC no es fa responsable de les conseqüències i perjudicis que puguin provocar unes dades falses o errònies. Si vols modificar o esborrar les dades pots fer-ho a través del correu electrònic: nuria@elpatigrafic.com