Núria Jiménez Bargalló - Dissenyadora Web - Dissenyadora Gràfica

HOLA! SÓC LA

NÚRIA JIMÉNEZ

Dissenyadora Web | Dissenyadora Gràfica

Si voleu saber quatre coses sobre mi us diré que, el primer que faig quan em llevo és un cafè (o dos). Sóc Graduada Superior en Disseny Digital i Disseny Gràfic. Tinc dos fills, l’Iu i el Quim. Estic especialitzada en el disseny web. M’agraden la tardor i els seus colors. Vaig estudiar a l’Escola Superior de Disseny (ESDi) de Sabadell. Prefereixo la muntanya a la platja. M’agrada aprendre coses noves. Treballo en el món del disseny des del 2003. Em relaxa dibuixar. Sóc una persona bastant empàtica i creativa tant en la meva vida personal com laboral.

HOLA! Vols que parlem? Tel. 660.03.59.44 nuria@elpatigrafic.com
Tens algun projecte en ment? Vols fer-me alguna pregunta?
Enviar
¿NOS PONEMOS EN CONTACTO?
Enviar