Nadal dösdisseny

Nadal dösdisseny

Campanya de marketing promocional de l’estudi dösdisseny - EL PATI GRÀFIC

Campanya promocional de l’estudi dösdisseny

Client:

Estudi dösdisseny

Any:

2014

Tipus de projecte:

Campanya de marketing promocional de l’estudi dösdisseny.

Aprofitant les festes nadalenques es va crear aquesta campanya de marketing amb una doble vessant: felicitar les festes i fidelitzar als clients de l’estudi i donar-se a conèixer a possibles futurs clients.

Aquesta campanya, sota el nom “Parlem de Disseny?”, estava composta per un packaging que contenia un petit catàleg amb fotografies de projectes i uns post-its de regal amb la imatge de la campanya. També s’adjuntava una postal de Nadal que, en el cas de enviar-se a futurs nous clients, funcionava a mode de carta de presentació.

Aquesta campanya es va crear i dissenyar conjuntament amb la Mariona Rodríguez quan gestionàvem plegades l’estudi dösdisseny.

Altres projectes

Formigues Cooperatives

Formigues Cooperatives

Disseny Web Formigues CooperativesClient:Formigues CooperativesAny:Tipus de projecte:Formigues Cooperatives és un projecte telemàtic cooperatiu en l'àmbit de l'Educació Física, destinat a les escoles de Catalunya, impulsat per 4 mestres....

La Berni

La Berni

Disseny etiqueta de viClient:GastrozonAny:Tipus de projecte: El restaurant Pinchería la Bernarda va fer envasar el seu propi vi sota el nom de La Berni.  Des del segell gastronòmic Gastrozon, propietari del restaurant, em van encarregar fer el...