Colgado por los Newtons

Disseny web Colgado por los Newtons - EL PATI GRÀFIC

Blog Colgado por los Newtons

Client:

Marc Redondo

Any:

2021

Tipus de projecte:

Colgado por los Newtons és el blog de divulgació científica del meteoròleg i periodista Marc Redondo

Colgado por los Newtons va néixer al 2007, mitjançant la plataforma de Blogger, amb vocació de donar resposta a totes aquelles preguntes sobre ciència que en fem en el nostre dia a dia, però de forma amena i divertida. Amb el pas dels anys, el blog va anar creixent fins que la plataforma en la que va començar es va quedar petita i el seu autor es va proposar fer el salt per a professionalitzar-lo, fent-li un rentat de cara, més actual i atractiu per als seus lectors.

Així és com arriba Colgado por los Newtons a mans de EL PATI GRÀFIC: amb l’encàrrec de crear un blog més professional, amb una nova estètica, on els articles fossin l’eix principal del blog.

Es va optar per canviar de plataforma i migrar tot el contingut a WordPress. La nova gràfica es centra en els articles que es van publicant i en la categorització visual dels continguts mitjançant una paleta variada de colors.

Blog realitzat en WordPress +  Implentació de Google AdSense.

Actualment la gestió d’aquest web va a càrrec del client. EL PATI GRÀFIC no es fa responsable dels canvis que s’hi hagin pogut efectuar.

Altres projectes

Marc Redondo

Marc Redondo

Redisseny de la web de Marc Redondo, amb la qual volia transmetre una imatge més professional i actual alhora que pròxima als seus espectadors.

Gastrozon Delivery

Gastrozon Delivery

Per a fer difusió de Gastrozon Delivery es va crear un díptic que inclou tota la informació de contacte per a fer les comandes.

Pinta la Primavera

Pinta la Primavera

Descarrega’t aquests dibuixos per pintar de la Primavera per a que passis una estona entretinguda amb els teus fills. Dibuixos per pintar de EL PATI GRÀFIC.

HOLA! Vols que parlem? Tel. 660.03.59.44 nuria@elpatigrafic.com
Tens algun projecte en ment? Vols fer-me alguna pregunta?
Enviar
¿NOS PONEMOS EN CONTACTO?
Enviar