Colgado por los Newtons

Disseny web Colgado por los Newtons - EL PATI GRÀFIC

Blog Colgado por los Newtons

Client:

Any:

2021

Tipus de projecte:

Colgado por los Newtons és el blog de divulgació científica del meteoròleg i periodista Marc Redondo

Colgado por los Newtons va néixer al 2007, mitjançant la plataforma de Blogger, amb vocació de donar resposta a totes aquelles preguntes sobre ciència que en fem en el nostre dia a dia, però de forma amena i divertida. Amb el pas dels anys, el blog va anar creixent fins que la plataforma en la que va començar es va quedar petita i el seu autor es va proposar fer el salt per a professionalitzar-lo, fent-li un rentat de cara, més actual i atractiu per als seus lectors.

Així és com arriba Colgado por los Newtons a mans de EL PATI GRÀFIC: amb l’encàrrec de crear un blog més professional, amb una nova estètica, on els articles fossin l’eix principal del blog.

Es va optar per canviar de plataforma i migrar tot el contingut a WordPress. La nova gràfica es centra en els articles que es van publicant i en la categorització visual dels continguts mitjançant una paleta variada de colors.

Blog realitzat en WordPress +  Implentació de Google AdSense.

Actualment la gestió d’aquest web va a càrrec del client. EL PATI GRÀFIC no es fa responsable dels canvis que s’hi hagin pogut efectuar.

Altres projectes

Formigues Cooperatives

Formigues Cooperatives

Disseny Web Formigues CooperativesClient:Formigues CooperativesAny:Tipus de projecte:Formigues Cooperatives és un projecte telemàtic cooperatiu en l'àmbit de l'Educació Física, destinat a les escoles de Catalunya, impulsat per 4 mestres....

La Berni

La Berni

Disseny etiqueta de viClient:GastrozonAny:Tipus de projecte: El restaurant Pinchería la Bernarda va fer envasar el seu propi vi sota el nom de La Berni.  Des del segell gastronòmic Gastrozon, propietari del restaurant, em van encarregar fer el...