Pinta la Primavera

Pinta la Primavera

Pinta la Primavera - EL PATI GRÀFIC

Descarrega’t dibuixos per pintar

Client:

Projecte personal

Any:

2020

Tipus de projecte:

Degut a la situació que ens trobem actualment a causa del COVID-19, les nostres prioritats i necessitats han hagut de canviar i adaptar-se al moment.

Com molts de vosaltres estic passant moltes hores i realitzant moltes activitats amb els meus fills que estàn generant una infinitat de materials per al seu entreteniment que he decidit compartir amb vosaltres.

Concretament us vull compartir aquests dibuixos per pintar que els hi vaig fer arrel d’una feina que demanaven a l’escola al voltant de l’arribada de la primavera. Vam pintar-los plegats, els vam enganxar a un pal i en vam fer unes titelles, amb les que vam gravar un vídeo on la temàtica era la primavera. Va quedar genial!

Aquí sota podreu trobar 4 d’aquests dibuixos de la primavera per pintar (dibuix marieta per pintar, dibuix papallona per pintar, dibuix ocell per pintar, dibuix abella per pintar) per si voleu aprofitar aquests dies per estar una mica entretinguts i, si voleu, fer-ne titelles com vam fer nosaltres.

Espero que estigueu tots bé i els disfruteu!

Altres projectes

Formigues Cooperatives

Formigues Cooperatives

Disseny Web Formigues CooperativesClient:Formigues CooperativesAny:Tipus de projecte:Formigues Cooperatives és un projecte telemàtic cooperatiu en l'àmbit de l'Educació Física, destinat a les escoles de Catalunya, impulsat per 4 mestres....

La Berni

La Berni

Disseny etiqueta de viClient:GastrozonAny:Tipus de projecte: El restaurant Pinchería la Bernarda va fer envasar el seu propi vi sota el nom de La Berni.  Des del segell gastronòmic Gastrozon, propietari del restaurant, em van encarregar fer el...