Pinta la Primavera

Pinta la Primavera

Pinta la Primavera - EL PATI GRÀFIC

Descarrega’t dibuixos per pintar

Client:

Projecte personal

Any:

2020

Tipus de projecte:

Degut a la situació que ens trobem actualment a causa del COVID-19, les nostres prioritats i necessitats han hagut de canviar i adaptar-se al moment.

Com molts de vosaltres estic passant moltes hores i realitzant moltes activitats amb els meus fills que estàn generant una infinitat de materials per al seu entreteniment que he decidit compartir amb vosaltres.

Concretament us vull compartir aquests dibuixos per pintar que els hi vaig fer arrel d’una feina que demanaven a l’escola al voltant de l’arribada de la primavera. Vam pintar-los plegats, els vam enganxar a un pal i en vam fer unes titelles, amb les que vam gravar un vídeo on la temàtica era la primavera. Va quedar genial!

Aquí sota podreu trobar 4 d’aquests dibuixos per pintar per si voleu aprofitar aquests dies per estar una mica entretinguts i, si voleu, fer-ne titelles com vam fer nosaltres.

Espero que estigueu tots bé i els disfruteu!

Altres projectes

Colgado por los Newtons

Colgado por los Newtons

Redisseny del blog de divulgació científica del meteoròleg i periodista Marc Redondo, Colgado por los Newtons.

Marc Redondo

Marc Redondo

Redisseny de la web de Marc Redondo, amb la qual volia transmetre una imatge més professional i actual alhora que pròxima als seus espectadors.

Gastrozon Delivery

Gastrozon Delivery

Per a fer difusió de Gastrozon Delivery es va crear un díptic que inclou tota la informació de contacte per a fer les comandes.

HOLA! Vols que parlem? Tel. 660.03.59.44 nuria@elpatigrafic.com
Tens algun projecte en ment? Vols fer-me alguna pregunta?
Enviar
¿NOS PONEMOS EN CONTACTO?
Enviar