Històries de família

Històries de família

Llibre Històries de Família - EL PATI GRÀFIC

Maquetació de llibre de memòries

Client:

Particular

Any:

2016

Tipus de projecte:

Si no recopilem els records i vivències familiars, amb els anys, s’acaben perdent i per les futures generacions serà més complicat conèixer els seus orígens.

Això és el que va pensar aquesta família, així que es van decidir a recopilar els relats de vivències passades de la família explicats en primera persona per l’àvia, la Maria.

Amb tots aquests relats i tot un conjunt de les fotografies familiars vam decidir fer un llibre de memòries que van regalar tant a l’àvia com a cadascú dels membres de la família.

La tasca de realització del llibre de memòries va incloure la maquetació i edició dels continguts, així com la tria i digitalització de fotografies. També es va procedir amb el tractament digital de les fotografies per tal de recuperar aquelles malmeses pel pas del temps.

Llibre de memories - EL PATI GRÀFIC
Llibre de memories - EL PATI GRÀFIC

Altres projectes

Colgado por los Newtons

Colgado por los Newtons

Redisseny del blog de divulgació científica del meteoròleg i periodista Marc Redondo, Colgado por los Newtons.

Marc Redondo

Marc Redondo

Redisseny de la web de Marc Redondo, amb la qual volia transmetre una imatge més professional i actual alhora que pròxima als seus espectadors.

Gastrozon Delivery

Gastrozon Delivery

Per a fer difusió de Gastrozon Delivery es va crear un díptic que inclou tota la informació de contacte per a fer les comandes.

HOLA! Vols que parlem? Tel. 660.03.59.44 nuria@elpatigrafic.com
Tens algun projecte en ment? Vols fer-me alguna pregunta?
Enviar
¿NOS PONEMOS EN CONTACTO?
Enviar