Històries de família

Històries de família

Llibre Històries de Família - EL PATI GRÀFIC

Maquetació de llibre de memòries

Client:

Particular

Any:

2016

Tipus de projecte:

Si no recopilem els records i vivències familiars, amb els anys, s’acaben perdent i per les futures generacions serà més complicat conèixer els seus orígens.

Això és el que va pensar aquesta família, així que es van decidir a recopilar els relats de vivències passades de la família explicats en primera persona per l’àvia, la Maria.

Amb tots aquests relats i tot un conjunt de les fotografies familiars vam decidir fer un llibre de memòries que van regalar tant a l’àvia com a cadascú dels membres de la família.

La tasca de realització del llibre de memòries va incloure la maquetació i edició dels continguts, així com la tria i digitalització de fotografies. També es va procedir amb el tractament digital de les fotografies per tal de recuperar aquelles malmeses pel pas del temps.

Llibre de memories - EL PATI GRÀFIC
Llibre de memories - EL PATI GRÀFIC

Altres projectes

Formigues Cooperatives

Formigues Cooperatives

Disseny Web Formigues CooperativesClient:Formigues CooperativesAny:Tipus de projecte:Formigues Cooperatives és un projecte telemàtic cooperatiu en l'àmbit de l'Educació Física, destinat a les escoles de Catalunya, impulsat per 4 mestres....

La Berni

La Berni

Disseny etiqueta de viClient:GastrozonAny:Tipus de projecte: El restaurant Pinchería la Bernarda va fer envasar el seu propi vi sota el nom de La Berni.  Des del segell gastronòmic Gastrozon, propietari del restaurant, em van encarregar fer el...