Arnan Castelló

Arnan Castelló

Web Arnan Castelló - EL PATI GRÀFIC

Disseny Web Arnan Castelló

Client:

Arnan Castelló

Any:

2020

Tipus de projecte:

Tot i la seva llarga trajectòria com a psicòleg sanitari i psicoanalista, l’Arnan Castelló no tenia una web pròpia on exposar els seus serveis i publicar els seus articles sobre paternitat, maternitat i criança, sexualitat, adolescència, drogodependències i conductes adictives, així que es va posar en contacte amb EL PATI GRÀFIC per a fer el disseny del seu web.

L’Arnan Castelló és un professional pròxim i senzill i aquesta era la premisa principal per a la creació de la imatge de la seva web.

Juntament amb la web es va crear el seu logotip a mode de firma manuscrita, per remarcar el concepte de tracte professional de proximitat que ofereix l’Arnan Castelló.

Web realitzada en WordPress.

Actualment la gestió d’aquest web va a càrrec del client. EL PATI GRÀFIC no es fa responsable dels canvis que s’hi hagin pogut efectuar.

Altres projectes

Formigues Cooperatives

Formigues Cooperatives

Disseny Web Formigues CooperativesClient:Formigues CooperativesAny:Tipus de projecte:Formigues Cooperatives és un projecte telemàtic cooperatiu en l'àmbit de l'Educació Física, destinat a les escoles de Catalunya, impulsat per 4 mestres....

La Berni

La Berni

Disseny etiqueta de viClient:GastrozonAny:Tipus de projecte: El restaurant Pinchería la Bernarda va fer envasar el seu propi vi sota el nom de La Berni.  Des del segell gastronòmic Gastrozon, propietari del restaurant, em van encarregar fer el...