Arnan Castelló

Arnan Castelló

Web Arnan Castelló - EL PATI GRÀFIC

Disseny Web Arnan Castelló

Client:

Arnan Castelló

Any:

2020

Tipus de projecte:

Tot i la seva llarga trajectòria com a psicòleg sanitari i psicoanalista, l’Arnan Castelló no tenia una web pròpia on exposar els seus serveis i publicar els seus articles sobre paternitat, maternitat i criança, sexualitat, adolescència, drogodependències i conductes adictives, així que es va posar en contacte amb EL PATI GRÀFIC per a fer el disseny del seu web.

L’Arnan Castelló és un professional pròxim i senzill i aquesta era la premisa principal per a la creació de la imatge de la seva web.

Juntament amb la web es va crear el seu logotip a mode de firma manuscrita, per remarcar el concepte de tracte professional de proximitat que ofereix l’Arnan Castelló.

Web realitzada en WordPress.

Actualment la gestió d’aquest web va a càrrec del client. EL PATI GRÀFIC no es fa responsable dels canvis que s’hi hagin pogut efectuar.

Altres projectes

Colgado por los Newtons

Colgado por los Newtons

Redisseny del blog de divulgació científica del meteoròleg i periodista Marc Redondo, Colgado por los Newtons.

Marc Redondo

Marc Redondo

Redisseny de la web de Marc Redondo, amb la qual volia transmetre una imatge més professional i actual alhora que pròxima als seus espectadors.

Gastrozon Delivery

Gastrozon Delivery

Per a fer difusió de Gastrozon Delivery es va crear un díptic que inclou tota la informació de contacte per a fer les comandes.

HOLA! Vols que parlem? Tel. 660.03.59.44 nuria@elpatigrafic.com
Tens algun projecte en ment? Vols fer-me alguna pregunta?
Enviar
¿NOS PONEMOS EN CONTACTO?
Enviar