Marc Redondo

Disseny web Marc Redondo - EL PATI GRÀFIC

Disseny Web Marc Redondo

Client:

Any:

2020

Tipus de projecte:

El meteoròleg i periodista Marc Redondo tenia una web personal antiga que li havia quedat completament obsoleta, amb la que no aconseguia transmetre la imatge d’ell i de la seva feina que volia.

En Marc Redondo va confiar amb EL PATI GRÀFIC per al del diseny web del seu nou lloc personal, amb la qual volia transmetre una imatge més professional i actual, alhora que pròxima als seus espectadors.

Com a personatge públic, aquesta web li serveix de plataforma de difusió de notícies i esdeveniments en els quals ell participa, així com de currículum personal.

Web realitzada en WordPress.

Actualment la gestió d’aquest web va a càrrec del client. EL PATI GRÀFIC no es fa responsable dels canvis que s’hi hagin pogut efectuar.

Altres projectes

Formigues Cooperatives

Formigues Cooperatives

Disseny Web Formigues CooperativesClient:Formigues CooperativesAny:Tipus de projecte:Formigues Cooperatives és un projecte telemàtic cooperatiu en l'àmbit de l'Educació Física, destinat a les escoles de Catalunya, impulsat per 4 mestres....

La Berni

La Berni

Disseny etiqueta de viClient:GastrozonAny:Tipus de projecte: El restaurant Pinchería la Bernarda va fer envasar el seu propi vi sota el nom de La Berni.  Des del segell gastronòmic Gastrozon, propietari del restaurant, em van encarregar fer el...