Formigues Cooperatives

Disseny Web Formigues Cooperatives - EL PATI GRÀFIC

Disseny Web Formigues Cooperatives

Client:

Formigues Cooperatives

Any:

2021

Tipus de projecte:

Formigues Cooperatives és un projecte telemàtic cooperatiu en l’àmbit de l’Educació Física, destinat a les escoles de Catalunya, impulsat per 4 mestres.

Realitzar el disseny web d’aquest projecte va ser un repte important, ja que el web que havien fet servir fins al moment havia quedat desfasat i calia fer un nou lloc web reorganitzant-ne els continguts i creant un nou sistema de subscripció que facilités tant la gestió de tots els participants per part dels organitzadors del projecte, com la navegació i accés als continguts exclusius dels mestres subscrits al projecte, i,  sobretot, crear un nou disseny net i clar que s’adaptés als nous temps.

El nou web es va estructurar en 3 branques diferents:

Reptes cooperatius. Web des d’on els mestres participants en el projecte poden interactuar amb el grup d’escoles amb qui comparteixen “formiguer“. Conté un sistema de registre d’usuaris i permet donar accés a cada un només al “formiguer” al qual pertany.

Càpsules Formatives. Recull informatiu de les formacions que ofereixen des de Formigues Cooperatives per a mestres d’Educació Física.

Perles pedagògiques. Blog sobre notícies i temes d’interès al voltant del projecte i l’àmbit de l’Educació Física.

Les icones de les Formigues Larves, Obreres i Reines es van fer a partir de la modificació i adaptació d’una icona d’estoc.

Web realitzada en WordPress amb registre d’usuaris i restricció d’accés als continguts segons el rol assignat.

Actualment la gestió d’aquest web va a càrrec del client. EL PATI GRÀFIC no es fa responsable dels canvis que s’hi hagin pogut efectuar.

Altres projectes

La Berni

La Berni

Disseny etiqueta de viClient:GastrozonAny:Tipus de projecte: El restaurant Pinchería la Bernarda va fer envasar el seu propi vi sota el nom de La Berni.  Des del segell gastronòmic Gastrozon, propietari del restaurant, em van encarregar fer el...

Byron Bay

Byron Bay

Branding Byron BayClient:GastrozonAny:Tipus de projecte:Byron Bay és el nou restaurant del segell gastronòmic Gastrozon, de llarga trajectòria a Molins de Rei, que ja compta amb restaurants d'èxit com el Restaurant Nimbin i la Pinchería La...