Formigues Cooperatives

Disseny Web Formigues Cooperatives - EL PATI GRÀFIC

Disseny Web Formigues Cooperatives

Client:

Formigues Cooperatives

Any:

2021

Tipus de projecte:

Formigues Cooperatives és un grup de mestres que aposten per una educació física basada en la pedagogia de la cooperació. Per aconseguir que aquesta metodologia s’estengui a més escoles d’arreu dels països catalans han creat diferents projectes d’innovació educativa: Projecte Reptes Cooperatius i Dansart.

Realitzar el disseny web d’aquest projecte va ser un repte important, ja que el web que havien tingut fins al moment havia quedat petit i desfasat i calia fer un nou lloc web reorganitzant-ne els continguts i,  sobretot, crear un nou disseny net i clar que s’adaptés als nous temps.

El nou web es va estructurar en 3 branques diferents:

Projectes cooperatius. Amb accés als diferents projectes cooperatius que es promouen des de Formigues Cooperatives: Reptes cooperatius i Dansart.

Càpsules Formatives. Recull informatiu de les formacions que ofereixen des de Formigues Cooperatives per a mestres d’Educació Física.

Perles pedagògiques. Blog sobre notícies i temes d’interès al voltant del projecte i l’àmbit de l’Educació Física.

Web realitzada en WordPress.

Actualment la gestió d’aquest web va a càrrec del client. EL PATI GRÀFIC no es fa responsable dels canvis que s’hi hagin pogut efectuar.

Altres projectes

VDM Health

VDM Health

Web corporativa VDM HealthClient:Virtual Doctor and MedicinesAny:Tipus de projecte:Virtual Doctor and Medicines és una empresa mèdico-tecnològica que desenvolupa eines per donar suport als sistemes sanitaris i a les persones que hi treballen...