Gastrozon Delivery

Gastrozon Delivery

Gastrozon Delivery - EL PATI GRÀFIC

Disseny Díptic Gastrozon Delivery

Client:

Any:

2020

Tipus de projecte:

Gastrozon és el segell gastronòmic sota el qual s’engloben els restaurants Nimbin i la Pinchería La Bernarda de Molins de Rei. Arrel de la crisi del Covid-19 aquests restaurants s’han hagut de reinventar i oferir als seus clients els seus plats amb un servei de delivery a domicili.

A través de la plataforma de Gastrozon Delivery ofereixen a domicili qualsevol dels plats de les cartes dels dos restaurants.

Per a fer difusió de la nova plataforma de restaurant a domicili es va crear un díptic que inclou tota la informació de contacte per a fer les comandes, així com també les cartes dels dos restaurants, el Nimbin i la Pinchería La Bernarda.

També és van realitzar algunes imatges publicitàries per a les xarxes socials, així com també l’adaptació de les cartes en format stories d’instagram.

Gastrozon Delivery - EL PATI GRÀFIC
Díptic Gastrozon Delivery - EL PATI GRÀFIC
Gastrozon Delivery - EL PATI GRÀFIC
Gastrozon Delivery - EL PATI GRÀFIC

Altres projectes

Formigues Cooperatives

Formigues Cooperatives

Disseny Web Formigues CooperativesClient:Formigues CooperativesAny:Tipus de projecte:Formigues Cooperatives és un projecte telemàtic cooperatiu en l'àmbit de l'Educació Física, destinat a les escoles de Catalunya, impulsat per 4 mestres....

La Berni

La Berni

Disseny etiqueta de viClient:GastrozonAny:Tipus de projecte: El restaurant Pinchería la Bernarda va fer envasar el seu propi vi sota el nom de La Berni.  Des del segell gastronòmic Gastrozon, propietari del restaurant, em van encarregar fer el...