Iliana París

Iliana París

Web Iliana París - EL PATI GRÀFIC

Nova web Iliana París

Client:

Iliana París

Any:

2019

Tipus de projecte:

Psicòloga perinatal especialitzada en maternitat, paternitat i criança i fundadora del grup de recolzament per a mares Mama Llum, la Iliana París necessitava donar una imatge més actual a la seva web, que havia quedat obsoleta.

La web de la Iliana París serveix tant per a donar a conèixer els seus serveis de psicòloga, així com de plataforma de divulgació dels seus articles sobre maternitat, paternitat i criança a través del blog que hi inclou.

Web realitzada en WordPress.

Actualment la gestió d’aquest web va a càrrec del client. EL PATI GRÀFIC no es fa responsable dels canvis que s’hi hagin pogut efectuar.

Altres projectes

Formigues Cooperatives

Formigues Cooperatives

Disseny Web Formigues CooperativesClient:Formigues CooperativesAny:Tipus de projecte:Formigues Cooperatives és un projecte telemàtic cooperatiu en l'àmbit de l'Educació Física, destinat a les escoles de Catalunya, impulsat per 4 mestres....

La Berni

La Berni

Disseny etiqueta de viClient:GastrozonAny:Tipus de projecte: El restaurant Pinchería la Bernarda va fer envasar el seu propi vi sota el nom de La Berni.  Des del segell gastronòmic Gastrozon, propietari del restaurant, em van encarregar fer el...