Byron Bay

Byron Bay

Byron Bay - Hawaiian Poke Bowls - EL PATI GRÀFIC

Branding Byron Bay

Client:

Any:

2021

Tipus de projecte:

Byron Bay és el nou restaurant del segell gastronòmic Gastrozon, de llarga trajectòria a Molins de Rei, que ja compta amb restaurants d’èxit com el Restaurant Nimbin i la Pinchería La Bernarda.

A Byron Bay aposten per una tendència en alimentació saludable amb l’especialització en Poke Bowls.

La imatge de marca creada per a Byron Bay s’inspira en la fusió entre els orígens hawaians del poke bowl i la filosofia “surfer” que es respira en la localitat australiana de Byron Bay.

En la gràfica de la majoria dels materials creats prenen molt de protagonisme les il·lustracions creades en exclusiva dels productes de la carta.

Per a Byron Bay s’ha creat tota la imatge de marca del restaurant, creant-ne el logotip, la cartelleria (tant interior com exterior), targeta de fidelització, així com totes les il·lustracions dels productes que conformen tots els elements.

Altres projectes

VDM Health

VDM Health

Web corporativa VDM HealthClient:Virtual Doctor and MedicinesAny:Tipus de projecte:Virtual Doctor and Medicines és una empresa mèdico-tecnològica que desenvolupa eines per donar suport als sistemes sanitaris i a les persones que hi treballen...