Nadal BOTMOL

[yoast-breadcrumb]

Nadal BOTMOL

Cartell Nadal BOTMOL- EL PATI GRÀFIC

Aquest any la fem grossa!

Client:

Unió de Botiguers de Molins de Rei (BOTMOL)

Any:

2013

Tipus de projecte:

Cada any en motiu de la campanya nadalenca, la Unió de Botiguers de Molins de Rei (BOTMOL) organitza una campanya de cara a promoure el consum en l’àmbit local.

En aquesta ocasió i coincidint amb la creació del sorteig de La Grossa per part de Loteries de Catalunya, la Unió de Botiguers de Molins de Rei (BOTMOL) va optar per sortejar butlletes de La Grossa de Cap d’Any entre tothom qui comprés en les botigues del poble.

Per tal de fer difusió de la campanya es va encarregar fer un cartell on fos protagonista la imatge del capgròs de La Grossa (amb el beneplàcit de Loteries de Catalunya) i tota la informació relativa a la campanya.

Per a aquesta campanya es van crear el cartell i les butlletes de participació al sorteig de la campanya.

Nadal BOTMOL - EL PATI GRÀFIC
Nadal BOTMOL - EL PATI GRÀFIC

Altres projectes

Formigues Cooperatives

Formigues Cooperatives

Disseny Web Formigues CooperativesClient:Formigues CooperativesAny:Tipus de projecte:Formigues Cooperatives és un projecte telemàtic cooperatiu en l'àmbit de l'Educació Física, destinat a les escoles de Catalunya, impulsat per 4 mestres....

La Berni

La Berni

Disseny etiqueta de viClient:GastrozonAny:Tipus de projecte: El restaurant Pinchería la Bernarda va fer envasar el seu propi vi sota el nom de La Berni.  Des del segell gastronòmic Gastrozon, propietari del restaurant, em van encarregar fer el...