Liset Álvarez

Liset Álvarez - EL PATI GRÀFIC

Redisseny Web Liset Álvarez

Client:

Liset Álvarez

Any:

2021

Tipus de projecte:

La psicòloga perinatal de Madrid, especialitzada en depressió postpart Liset Álvarez va acudir a EL PATI GRÀFIC amb l’encàrrec de reformular la web de la qual disposava: una web antiga, amb un temps de càrrega lent i amb problemes en la base de dades que feien que la web no acabés de funcionar.

Un cop detectats i resolts els problemes i basant-me en la seva imatge corporativa, vaig crear la seva nova web on informar dels serveis de psicologia perinatal que ofereix la Liset Álvarez.

La web també inclou un blog on la Liset escriu sobre temes de maternitat i criança, enfocats des de la vessant de la psicologia, així com també la possiblitat de contactar amb ella a través del whatsapp.

 

Web realitzada en WordPress.

Actualment la gestió d’aquest web va a càrrec del client. EL PATI GRÀFIC no es fa responsable dels canvis que s’hi hagin pogut efectuar.

Altres projectes

VDM Health

VDM Health

Web corporativa VDM HealthClient:Virtual Doctor and MedicinesAny:Tipus de projecte:Virtual Doctor and Medicines és una empresa mèdico-tecnològica que desenvolupa eines per donar suport als sistemes sanitaris i a les persones que hi treballen...