Web Ecoparròquies

Web Ecoparròquies

Web Ecoparròquies - EL PATI GRÀFIC

E-plataforma de difusió de materials ecosolidaris

Client:

Any:

2019

Tipus de projecte:

Justicia i Pau és una entitat cristiana que promou els drets humans, la justícia social, la pau, la solidaritat i la protecció del medi ambient.

Recentment han impulsat una Xarxa de Parròquies EcoSolidàries per promoure, en àmbits cristians, el model de persona i de societat justa, solidària i respectuosa amb la natura.

La web d’ecoparròquies és una plataforma de difusió de materials, activitats, projectes, etc… de caire ecològic adreçats, tant a qui formi part de la xarxa, com de qualsevol que hi estigui interessat.

Web realitzada en WordPress.

Actualment la gestió d’aquest web va a càrrec del client. EL PATI GRÀFIC no es fa responsable dels canvis que s’hi hagin pogut efectuar.

Altres projectes

Formigues Cooperatives

Formigues Cooperatives

Disseny Web Formigues CooperativesClient:Formigues CooperativesAny:Tipus de projecte:Formigues Cooperatives és un projecte telemàtic cooperatiu en l'àmbit de l'Educació Física, destinat a les escoles de Catalunya, impulsat per 4 mestres....

La Berni

La Berni

Disseny etiqueta de viClient:GastrozonAny:Tipus de projecte: El restaurant Pinchería la Bernarda va fer envasar el seu propi vi sota el nom de La Berni.  Des del segell gastronòmic Gastrozon, propietari del restaurant, em van encarregar fer el...